!! wysłałem mu silnik zeby wymienił mi wał i kartery owszem wał wymienił a kartery tez ale na jakis szrot a umowa była ze kupuje nowy(170zł) kase dostał w efekcie karter jaki do mnie przyjechał z silnikiem to karter połamany z poprzekręcanymi gwintami co oczywiscie było skutkiem wyciekania oleju. Ale to jeszcze nie wszystko;) w skrzyni biegów nie bylo nic do roboty DZIAŁAŁA!! teraz nic nie działa 4 bieg nie wchodzi wogóle a nie mówie juz o możliwej zmiania z 3 na 1 po przez jedno przesuniecie delikatne dzwigny. oprócz tego przy pracy silnika cały czas coś NAPIE**** jak by sie miał rozleciec poprostu koleś jest OSZUSTEM!!!!!! nie mówiac o tym ze zwlekał 3 tyg na wysyłke silnika mówąc mi ze miał dwa wypadki i złamaną nogę (po czym nastepnego dnia mówił ze siedzi w pracy) ŻENADA I ZAL MI TAKICH LUDZI:((( skąd oni sie biorą nie ma to jak oszukać zielonego;) jedyne co mi pozostało to kupić nowy silnik. bo przez tego ********** do niczego sie on nie nadaje... . Na sprzedaz mam nawoą głowiece i cylinder 72cm;) jeśli ktoś zainteresowany. A jeśli wiecie gdzie kupie nowy silnik to proszę piszcie bede bardzo wdzięczny;)
P.S na jego koleżke też uwazajcie(gg 11882538);) bo kolejny ściemniacz jakich mało udaje ze nie lubi "luczyka12" a to nie prawda;)
Pozdrawiam;) i ciebie tez koleś żebyś przestał robić w balona ludzi;)

Mogłeś pomyslec albo sie chociaz na forum poradzic czy to dobry pomysł
Nie lepiej bylo komus kogo znasz, albo dac mechanikowi? a tak masz .. Ale jak mowia czlowiek uczy sie na bledach .