jakie polecacie?
silnik benzynowy max do 2.0 mile widziana instalacja LPG
a diesla to jak popadnie
(muszą być niskie koszta spalania)
@ myślałem nad http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=32 ... rule_id=84
renault laguna II

jakie polecacie?
silnik benzynowy max do 2.0 mile widziana instalacja LPG
a diesla to jak popadnie
(muszą być niskie koszta spalania)

powiem jedno: nie pchaj sie w "wynalazki" 

Z doświadczenia wiem, że przy oryginalnych cewkach sagem trzeba wozić zapasowe. Teraz mama clio 2 śmiga. Niskie obr. silnik trzyma jak chce. Jak włączy się klimę to jest takie obciążenie, że potrafi zgasnąć i włączają się kontrolki. Po odsunięciu fotela pasażera kontrola od ABS i poduszki potrafi się włączyć. Okładziny w bębnach same odpadają. Wujo kiedyś miał xsare z salonu też była kilka razy na lawecie, bo komputer nie dopuszczał do jazdy.

[/URL]

z passatów myślałem b5 po lifcie z 2005 roku ale nie wiem bo ładnego ma do sprzedania mój wujek i gadałem z nim to mówił ze trochę by spuścił. bo lagunę podałem tak dla przykładu bo miałem okazję kupić za 7tys. myślałem też nad audi a4 chociaż każdy gada na to zawieszenie ale sąsiadka ma i jeździ nią już sporo czasu
lub myślałem nad czymś z volvo 

kedzior96 pisze:myślałem też nad audi a4 chociaż każdy gada na to zawieszenie
modó³ wm mugen sport cdti

. W sumie to już w ogóle nie kupisz dobrego, tylko po znajomościach od bardzo dobrego źródła, który nie został sprowadzony z rzeszy.

Outer pisze:Mam paszczaka b5 fl z 2002 roku z silnikiem avf, od nowości w rodzinie, jeżdżony malutko, dla tego przebieg tylko 260 tysięcy. (nie 10 milionów jak panowie u góry) I powiem ci, żebyś się w te auta nie pchał, jak nie chcesz zostawiać kupy szmalu za przednią zawiechę(średnio co rok). No i oczywiście z 2005 roku to nawet za 20 tysięcy nie kupisz dobrego. W sumie to już w ogóle nie kupisz dobrego, tylko po znajomościach od bardzo dobrego źródła, który nie został sprowadzony z rzeszy.
Znajomy ma od nowości jette 1.9 tdi z 2006 roku i z samej jazdy do pracy zbliża się do 350 tysięcy.
Inny starszy znajomy ma od nowości 1999, uno 1.0 i ma 210 tysięcy(nie jeździ dużo), więc proszę mi nawet w starych niemieckich parchach, gdzie zwykle po 2 latach mają po 200 tysięcy nic o przebiegu nie mówić.
a4, a6, superb, paszczur mają te same zawieszenie.

Czyżu15 pisze:misiek, w du*** byłeś gówno widziałeś
. Myślę, że jak wytrzymał z 1,5miliona km to jeszcze z pół miliona przejedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości