itd..
Myślę, że temat ma szansę się rozkręcić.
Pozdro

Wcześniej modziło się rowery.Dawało się przednie koło od komara,tylne 10 cali od małego rowerka i sie zapitalało 

od drobnych napraw przy skuterku i tak powoli poznawałem zasadę silnika spalinowego
a teraz to już mogę naprawić motocykl, samochód benzyna i diesel
i każdy silnik spalinowy
dzis np złożyłem piłę spalinową kumplowi 

. Trochę poszperałem w necie i 2 dni później siedziało już 72cc. No a teraz w końcu mam garaż, więc robię wszystko sam. Aktualnie zmieniam łożyska na wale, czekam aż części przyjdą
Dzięki chłopaki

ogar od 13 lat i gruby tuning tez raz oddałem na serwis pochodzil z 2 dni dobrze i du** XDD /Czyzu15
szarpnął czymś a tu j*b atu plus w kanale lewą stoną
koparką go wyciągali xD // norek
pierwszy mini cross
potem była motorynka , na niej sie trochę nauczyłem , w wieku 12 lat dostałem ogara na nim sie najwięcej nauczyłem
ale i tak wszystkiego nie ogarniam jeszcze ale motorki kolegom naprawiam 

Potem przy rowerach grzebałem ale z ujemnym skutkiem dostałem routera i po przygodach z rowerami bałem się go dothnąć oddałem kilka razy do serwisu wi wkurzyły mnie ceny potem zaczoł się psuć i wszystkiego dowiedziałem się z forum i yt z poradników teraz mogę wszystko rozłożyć w routerze i złożyć i myślę że przy innym moto po obejżeniu kilku poradników też bym umiał 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości