• Administrator
  •  

Pomóż nam utrzymać forum i wyłącz blokowanie reklam <moto>

Problem z elektryką Ogar 900

Masz jakiś problem ze swoją maszyną? Pisz a my postaramy się pomóc
Frykasek13
Pojazd: Romet Ogar 900

Problem z elektryką Ogar 900

Postautor: Frykasek13 » czw 28 sty, 2016

Witam! Mam problem ze swoim motorkiem Ogarem 900. Ostatnio odpaliłem ogarka pochodził chwilkę i troszkę mu przygazowałem aż tu nagle wszystko znikło tzn. nie świecą światła, kierunkowskazy po prostu nic nawet wskaźnik od poziomu paliwa, po chwili przygazowałem mu jeszcze raz i wszystko zaczęło działać ale nie tak jak powinno na wolnych obrotach światła ledwo świecą wskaźnik od poziomu paliwa też spada w dól nie całkiem ale o połowę spada a jak mu przygazuje to wszystko działa idealnie, a i jak go zgaszę kluczykiem i włączę zapłon jeszcze raz to też nic nie działa :/ dopiero jak go odpalę i przygazuje to wtedy się coś pojawi ale jest tak jak napisałem . Proszę was bardzo o pomoc ponieważ nie wiem co to może być a na elektryce się nie znam praktycznie nic :/ .

Pozdrawiam wszystkich użytkowników :)

to&owo
Junior Administrator
Junior Administrator
Pojazd: Ogar 900
Podziękował : razy
Otrzymał podziękowań: razy

Re: Problem z elektryką Ogar 900

Postautor: to&owo » czw 28 sty, 2016

siemka
wygląda jakby padł akumulator. sprawdź dla wszystkiego bezpiecznik. I naładuj aku

Frykasek13
Pojazd: Romet Ogar 900

Re: Problem z elektryką Ogar 900

Postautor: Frykasek13 » czw 28 sty, 2016

Własnie kupiłem nowy bezpiecznik bo stary się spalił jutro będę zakładał a akumulator jest naładowany bo go ładowałem kupiłem nawet nowy regulator napięcia jutro bd robił

Wróć do „Pomoc”