czesc, szukam jakiegos gaznika do 125cc ! podajcie mi jakies propozycje, mogą być z ebaya,allegro,innych sklepów.. ale byle by było jasno napisane ze tyle kosztuje, wiecej nic nie płace itp. [byl mikuni fajny na ebay ALE cło =150 zł a gaznik = 108 zł.. więc nie oplaca sie]
cena? do 120 zł.. ewentualnie cos jeszcze wyskrobie.
chce aby moje 125cc dostawalo optymalna dawke paliwa, nie dławiło sie itp mogą byc tez oferty chinskich gazników ale musi mi się to opłacać.. nie chce chiny za 150 zł.. zależy mi na czasie.
2ga sprawa to ładowanie... na starym silniku bylo to samo wiec wykluczam wade nowego silnika.
-gdzie w ogarze podpięta jest masa?
- musze ladowac co tydzien akumulator [nowy jest] bo mi sie rozladowuje.. motor stoi w cieplym miejscu, jak jezdze to zazwyczaj pale z rozrusznika, jakby w ogole nie bylo ladowania.. jest jakis sposób aby sprawdzic czy prad dochodzi do tych kabli akumulatora? dodam, ze nie mam miernika zadnego.. co moge zrobic?
-regulator napiecia mysle ze jest ok, bo zadne zarowki mi sie nie popaliły.
-jak podpinałem silnik nowy to byly 2 zolte kabelki.. przypiolem obojetnie jak, silnik od poczatku palił bez problemu.. czy jeden z nich mogl byc od ladowania?
pomocy, bo ledwo co ogarnolem wizualke i juz kolejna lawina problemów.

a ile masz cewek ?
Ja zamówiłem gaźnik na all też do 125ccm, a dostałem zwykły PZ19
Nie wież, że jest napisane, że pod 125
[/URL]