Drodzy koledzy i koleżanki poszukuję jakiegoś pasującego bez większych kombinacji zacisku do Yankesa. Posiadam nadmiarowy dwutłoczkowy od czajna chopperka Łosia ale niestety nie pasuje. Czy ktoś wie lub posiada u siebie jakiś inny lepszy zacisk, najlepiej dwutłoczkowy może być i MEDE IN CZAJNA, bo oryginalny to z taką skutecznością.
Za wszelakie porady wielkie dzięki i gar złotego płynu.
Benzer YANKEE + LIFAN 120ccm + PZ22 60 tys km i dalej się kręci
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
MorasStreet01 jak dasz radę to wrzuć zdjęcie tego zacisku, mam pewne podejrzenie że to może być to samo co oryginał ale kto wie.
Myślę też nad wymianą przewodu hamulcowego na taki w oplocie stalowym, możliwe że po prostu przewód puchnie.
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
Wymieniłem oryginalny przewód hamulcowy na taki w stalowym oplocie. Układ został zalany płynem hamulcowym Castrol i coś się tam poprawiło, szału ni ma ale zawsze coś.