dawid0402, Więc chyba pisze, ja tak robiłem i tylko pogorszyłem sprawe, ale jak wolisz, żeby chodził jak traktor to sobie wierć albo najlepiej całkiem ściągnij tłumik...
ziom12221, no to jak kombajn, jak kto woli... chyba że lubisz kiedy słychać cię z 3 kilometrów, dźwięk jest coraz głośniejszy i nagle pojawiasz się ty swoim szatanem pędząc całe 70km/h a robiąc przy tym tyle huku co startujący odrzutowiec... A potem płacz bo ludzie na policję dzwonią...
wiercenie dziurek nic ci nie da ,dupnij jakiś cały wydech ,albo chociaż końcówkę
ps. widzę ,że niektórzy użytkownicy naszego forum nie słyszeli chyba prawdziwego ciągnika z potężnym silnikiem i niewyobrażalnym MN
Ostatnio zmieniony wt 09 kwie, 2013 przez to&owo, łącznie zmieniany 1 raz.
a, no tak, to już jest zawrotna prędkość... Ale co ja tam wiem, rozwiercajcie sobie te wydechy albo jak mówie najlepiej wogóle zdejmijcie, będzie taki basowy pomruk, że du** urywa...
n0r3k, kolego nie denerwuj się Wśród nas są jeszcze tjunerzy, dla których szczytem marzeń jest rozwiercić sobie wydech Wrzuć na luz dawid0402, Lepiej kupić przelot.
rozwiercanie moim zdaniem to głupota ,lepiej zrobić już samą końcówkę przelotową ,a co do szybkiej jazdy.hmm jak ktoś nie ma nic do zaoferowania sobą ,to musi dociskać manetkę /pedał do końca