Diabolo, przeważnie w okresie dotarcia jeździłem powoli ok 45-50. Czasem tylko jeśli zachodziła konieczność dałem mu w palnik, np gdy jakiś skuter chciał mnie wyprzedzić. Z reguły hamuję hamulcami nei silnikiem chyba że na skrzyżowaniu to redukcja i hamuje silnikiem, ale nie z dużych prędkości. TeraZ PO 600km jeźdze już normalnie, gdy jest droga to przeważnie "gwałtowne otwieranie gazu" ale jakieś akrobacje odpadają bo mam strasznie trefny łańcuch.
V-max oscyluje się w granicach 80-85, na przełożeniach 14/38 każda górka jest moja na czwórce, to samo w lesie, mogę jechać na czwórce przy 25km/h. Spalanie 2,9 litra na setkę przy stylu jazdy mieszanym. Czyli przeważnie powoli, ale jeśli trzeba było to mu dałem, w terenie różnym z uwagi na to że mieszkam na wsi.
Ostatnio wymieniłem olej na mobil 10W40 super coś tam, za 25zł, silnik mniej się grzeje, miałem też problem że dziura na średnich obrotach ale pokręciłem w gaźniku i działa. Irytują mnie wibracje wytwarzane przez silnik ale trudno, bagaźnik to turbowibrator
Ogólnie foty dodam jak się pogoda zrobi.

dziś kupiłem taki sam pozdrawiam 
Ja kiedyś napisałem Mobuł na karteczce od wymiany oleju