Dopiero się uporałem z logowaniem gdyż się przyznam że się wg za to nie brałem wcześniej
przedstawiam wam mojego routera poddanego na razie lekkiemu tuningowi
fele alu 650zł
silnik 110 370zł
nadkole (tymczasowe) 0zł
a dodatkowo mam zmienione żarówki z przód 2x 25w ala xenon
jest tego dużo więcej ale nie chcę mi się aż tyle tego wypisywać
a dziś:
nowe foto
nowe prace
nowe awarie
nowe problemy
nowe wydatki
i po raz kolejny jak portfel przytył trzeba coś naprawić ale jak się już go ostatecznie zrobi to będzie miód malina
Może na razie wystarczy
mam także małe problemy a nie będę zakładał kolejnych tematów więc pomóżcie tu
a mianowicie:
ślimak z 09 nie pasuje do feli z s16 a także się tam nie zmieści a nie mam żadnej tulei więc trzeba kupić ślimak od ogara 08 ale to już na 50% załatwione mam
kolejno urwała mi się linka prędkościomierza
a jakby tego było mało schodził do obr i w pewnym momencie tak spadał z obr ale powolutku, przyczyna??? skrzywiona iglica
Kolejna rzecz co mnie wkurza to to że pomimo że na gaźniku śrubka skręcona prawie na max i obniżyłem iglicę to dalej strzela benzyną w tłumiku a jak jest ciemno nie włączam ssania daje gaz na ful i się jeszcze na max obr nie wkręci już jest "nitro!!!" z tłumika popularnie mówiąc "marchewa"
kolejna rzecz to awaria poszedłem po krótkiej sesji zdjęciowej poszedłem na chwilę do kolegi do bramki i moto pum zapadła się stopka w ziemię przy minusowej temperaturze i taki brzydki efekt nie utraty lewego lusterka a utraty mocowania lewego lusterka http://www.youtube.com/watch?v=UfqFQG271N4
da się to jakoś zespawać albo cuś??? z jeszcze jedną małą sprawą się będę radził ale to później bo to taka mała pie**oła

ile by tu motorów 100 razy lepszych znalazł

Zajebi**ie to wygląda!!
ale teraz trzeba się uporać z awariami