zdjęcia zapodam wieczorem .
Więc tak opisze wam co w nim wymieniłem :
- Łożyska Przód Tył w kołach na FAG bo te oryginalne się posypały bo to tandety
które w sklepie 2 zł kosztują.
- Pływak w baku nie działał wskaźnik paliwa lecz to nie pomogło wskaźnik przy liczniku klęknął.
- 3 Razy Opony przód tył jakoś szybko mi siadają
- Plastik Prawy z przodu
- Kilka razy żarówki tył i postojówki przód paliły się nagminnie lecz zmieniłem na diody jest ok!.
- Kopkę gdyż zgubiłem nie wiem jak
ale chyba dlatego że zabezpieczenie wyleciało i wyskoczyła
- Rol Gaz , 2 razy linka od gazu.
- Ostatnio pierwszy raz wymieniałem linkę od sprzęgła
miała prawo.
- Wsadziłem 72 cm3 gdyż 50 cm3 to słabe jest na takie góry jak ja mam w mojej miejscowości między innymi Zamek Lipowiec.
- Łożysko w Sprzęgle to od prawej strony bo po naciśnięciu sprzęgła huczało było troszku podjechane.
Co mnie czeka :
- Wymiana Przekaźnika od rozrusznika bo się posypał.
- Gwintowanie gwintu tam gdzie się napinacz rozrządu montuje gdyż nakręcałem śrubkę na bani jak wkładałem 72 cm 3 i uszkodziłem gwint.
- Zmiana zębatki przy silniku na 15 z gdyż na oryginałach to na zestawie 72 cm3 to jest wolny ale za to strasznie mocny.
-Lepszy Gaźnik.
-Wymiana Oleju w Lagach już kupiłem.
-Malowanie Plastików.
-Felgi do piaskowania i nowy ładny lakier gdyż stary już jest taki sobie stwierdzam iż wypłowiały
.
Ogarkiem Osiągnąłem przebieg licznikowy 21 tyś lecz będzie większy gdyż całe wakacje nie miałem linki od licznika bo walnęła , i jak był na gwarancji często odpinałem aby nie bił km więc faktycznie bez wałów będzie miał z 25 tyś + bez awarii silnika nigdy nie zgasł zawsze dojeżdżałem do celu.
Niebawem zdjęcia.

gruntowne czyszczenie musi przejść
pojechałem na test i na cylu 72 cm3, i zębatce 16 seryjnie 13 jest idzie tylko 83 

[/URL]