1. To zależy czego oczekujesz
Jeśli chcesz małą poprawę osiągów bez dużego wkładu finansowego to wpierniczasz cyl 72 a jeśli chcesz dużą poprawę osiągów i w hu* mocy jak na te piździki to 110/125/możesz i nawet 180 czy 200 jak cię stać
2. po 1 nie ma 75 ani 80 jest ok 72 i 88
po 2 Wymieniając cylinder wymieniasz również głowicę ze względu na rozmiary komory spalania oraz zaworów zwłaszcza gdy wymienia się z 50 na większą
3. Decydując się na 110ccm kupujesz go wsadzasz go w ramę i tylko trzeba pobawić się trochę elektryką a to dziecinnie prosta zabawa i podpinasz wszystko gaźnik może być z 50ccm ja na tak miałem i nie narzekałem ale oczywiście jakimś tam nie za dużym kosztem mocy
Skręcasz to wszystko w jedną całość i jeździsz

Ale do 110ccm jak kupujesz dają zębatkę 14z jak się nie mylę a to za mało trzeba dać 15/16/17z
4. Wymianą na skrzynię 5cio biegową to po 1 bardzo droga inwestycja po 2 ciężko znaleźć pasującą skrzynię 5 i po 3 do 50/72/88/110 nie pasuję bo mają za wąskie kartery. Jedyna opcja to zębatki ale myślę że jeżeli kupił byś np 110ccm i dał odpowiednie zębatki to by ci to starczało
5. Chymmm To zależy od szczęścia twojego od stylu jazdy i od samego motorku bo jakość ma dużo do życzenia i jeden to wytrzyma drugi nie więc nigdy nic nie wiadomo i raczej myślę że na to pytanie odpowiedź przyniosła by praktyka już po przeróbce