Wiecie może jakie są łożyska na wale w lifanie 125? bo czeka mnie wymiana i nie wiem jakie są wymiary, a przed rozebraniem chciałem pojechać kupić już łożyska
Jak chcesz wymienić łożyska na wale to i tak musisz rozpołowić kartery.Wtedy wybijasz łożyska i na nich powinny być oznaczenia.Ale ten rozmiar który Ci podałem jest dobry
powinien aczkolwiek nie musi ja bym rozebrał silniczek, wybił łożyska a następnie ja wymienił może nawet na jakiejś markowej firmy bo przy tym stuntowaniu trochę dostają po du***
Motocykl - uzaleÂżnia, pochÂłania czas i pieniÂądze, a czasem i nawet jest waÂżniejszy niÂż wÂłasna kobieta...
Tylko nie zapomnij zakupić łożysk z luzem C3 najlepiej jakieś firmowe SKF, FAG lub polskie z Kraśnika unikaj wszelakich "no nejmów" . Zwykłe łożyska bez luzu szybko ci padną.
Benzer YANKEE + LIFAN 120ccm + PZ22 60 tys km i dalej się kręci
Ich brauche Geld für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Gib mir Benzin! R+
a jest taka możliwość że łańcuszek rozrządu się wyciągnął i on hałasuje? bo z góry silnika dochodzi dźwięk jak by zawory były ostro rozregulowane a są ona ustawione na 100% dobrze.