! Moduł niby kupiłem odblokowany ale nic sie nie zmieniło . Co zrobić żeby nie tracił mocy i żeby byjał tak 70/80 ?

! Moduł niby kupiłem odblokowany ale nic sie nie zmieniło . Co zrobić żeby nie tracił mocy i żeby byjał tak 70/80 ?

Nie Ma Lipy pisze:Zumico gr 500 ma ogranicznik prędkości na 4 biegu aż do 55 km/h. Musisz jechać do mechanika, aby ci ją zdjął. Chyba, ze znajdziesz ją sam. Jak tak to napisz jak to zrobiłeś
modó³ wm mugen sport cdti

to prawda Zumico wazy ok 125 kg + paliwo + ty + 50ccm2 to co ty sobie myslisz ze ile 300km/h bedziesz jechal?Nie Ma Lipy pisze:Każdy mówi, że tylko na module to nie prawda.

Wyregulujcie sobie te gaźniki, bo od nowości to one zapewne na odpalenie. A i po zmianie modułu to jest raczej następna czynność. A jak chcecie sobie te 80 na liczniku mieć to zapodajcie cylki 72 (koszt max. 150zł) albo od razu większe silniki i będzie 'fajnie'...

ja rozumiem że nie ma jednak tam blokady a od nie ma lipy nie wymagaj nic więcej - ma 14 lat
. A te zawory na klawiaturze ustawić ? Ile to będzie żyletek ? ( tak nie mam tego fachowego urządzenia a na żyletki ustawiał w ciągniku
)
co o tym myślicie ? Ile da rade wyciągnąć ?
modó³ wm mugen sport cdti

![;]](https://forum.moto-4t.pl/images/smilies/krzywy.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości