Posiadam taką jawe i nie wiem jak ją ładnie pomalować jakich farb użyć itd:D może jakieś propozycje. Ogl. przednie światlo mi nie dziala poniewaz nie mam mocowania do zarówki i pytanie z jakiego moto bym mógł takie coś zapożyczyć
?

Posiadam taką jawe i nie wiem jak ją ładnie pomalować jakich farb użyć itd:D może jakieś propozycje. Ogl. przednie światlo mi nie dziala poniewaz nie mam mocowania do zarówki i pytanie z jakiego moto bym mógł takie coś zapożyczyć
?

Yautja pisze:Jeśli masz do niej papiery warto ją porządnie wyremontować,ale ja bym się za to wziął na wiosnę gdy będzie cieplej
Najlepiej oddać do lakiernika,mocowanie żarówki dać oryginalne(poszukać trzeba na allegro,być może trzeba będzie kupić całą lampę)
nawet instrukcje obslugi stary lakier nie jest za zły ale też nie za ładny 
, jak masz oryginalny lakier w takim średnim stanie to albo odśwież go używając takiej samej techniki malowania jak w fabryce i koniecznie tych samych kolorów, to podniesie wartość zabytku, a pomalowanie w jakieś dowolne barwy i słabej jakości farbami obniży wartość 

, teraz obcenie wychodze i nie mam czasu :\

?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości