---> http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Kin ... -50/122739
i po 1000 kolejna zmiana oleju i dotarty? dobrze myślę? jesli cos jest nie tak w moim toku myślenia mówcie mi to od razu bo naprawdę chcę to dobrze dotrzeć.

)

więc nie szkodzi mi zmienić go trochę częsciej niż się powinno.

Ja jak zamówiłem silnik to przyszła mi instrukcja jak docierać. Jakbyś chciał to mogę zeskanowaćmichau_ek pisze:no to witam ponownie
silnik już w moich rękach, paczka przyszła bez pokrywy na zębatkę zdawczą, napisałem oczywiscie e mail, czekam na odpowiedz no i mam nadzieje na przesyłkę
co do gaźnika? pieniądze mam więc tylko jeśli będziecie widzieli jakąś oferte to dawać mi ją
teraz dalej.. jak już wpakowałem 700 zł to chcę aby troche pojeździł. myślicie kiedy można by zakładać i zaczynać docierać? w tej temperaturze to chyba jeszcze nie?![]()
no i co do samego docierania.. zakładam zablokowany moduł - to jest pewne.. pierwsze kilometry oczywiscie powolutku.. i dalej po 100 km myślę wymienić ten olej? bo Bóg wie co oni tam nalali.. potem znów jeździć tak do 500 km i zmiana oleju.. myśle, że po pierwszych 500 km na spokojnie, będę już mógł czasami odkręcić manete?i po 1000 kolejna zmiana oleju i dotarty? dobrze myślę? jesli cos jest nie tak w moim toku myślenia mówcie mi to od razu bo naprawdę chcę to dobrze dotrzeć.
i jeszcze raz proszę o to abyście mi podawali oferty gaźników bo chcę aby się to jako tako kulało.

[/URL]

Temp. oleju tak do 70-80 stopni, tylko że teraz raczej tyle nie nagrzejesz
Przerwy robisz jak wybierasz się w jakieś dalsze trasy, co najmniej 25-30 km 
[/URL]

[/URL]
a macie jakieś oferty chinskich gaźników typowych do 125?

[/URL]Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości