slyszalem ze mozna jezdzic legalnie na 125 ccm ale nie mozna przekraczac 45km/h czy to prawda ?
[/center]

na cylku ktory bede musial zeszlifowac
ale jak mam moduł zablokowany czy tam odcinke (ktora mam w planach), to sie nie skapna nic ?
125 to masz trochę lipę bo 110cc jest niemal identyczne
Zależy też na kogo trafisz, jeśli policjant się zna to zara wyczai ale przecież nie każdy jest motocyklistą i się nie kapnie
Co innego jakbyś miał jakąś Vke 125 no ale jeden cylek a do tego chinol to też nie będą podejrzewać
Znaczy też zależy od tłumika. Ja w chopperku 50 nie miałem przegród to ryczał tak że myślał każdy że jest tu 250cc a 125cc przynajmniej
U mnie w okolicy syn policjanta lata KTM 125 bez prawka, jego kolega 125/50 Yamaha i nic mu robią
No chyba że trafisz na kogoś co chce się przyczepić do czegoś a np. jego syn ma takie moto i zauważy że jakiś inny masz silnik
Ale w gruncie rzeczy latać sobie możesz, tylko bez szaleństw bo jak przy 90km/h cię dogonią i zatrzymają np. do kontroli to masz Lipę krótko mówiąc
Czyli jeździj w miarę rozsądku przyciskaj gaz gdzie można i nic nie będzie 

Outer pisze:sprawdzić wystarczy, czy w tamtym momencie pojazd mógł jechać maksymalne 45,
modó³ wm mugen sport cdti

modó³ wm mugen sport cdti

taaa, wezmą rozyebany skuter na hamownie, zresztą będzie odcinka do 45![]()
Outer, Czy ty jeździsz zblokowaną 50tką wg. przepisów? No wątpię![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości